ΛΟΤΣΑΡΗΣ ΑΕ - Εμπόριο Βιομηχανικών Ειδών & Μηχανολογικού ΕξοπλισμούΛΟΤΣΑΡΗΣ ΑΕ - Εμπόριο Βιομηχανικών Ειδών & Μηχανολογικού ΕξοπλισμούΛΟΤΣΑΡΗΣ ΑΕ - Εμπόριο Βιομηχανικών Ειδών & Μηχανολογικού Εξοπλισμού
+30 2610-310650
Λεωφ. Γλαύκου 107

Εταιρεία

Προφίλ

Εμπορία βιομηχανικών ειδών & μηχανολογικού εξοπλισμού

Οι δραστηριότητές της εταιρίας μας καλύπτουν ένα μεγάλο μέρος της τοπικής βιομηχανίας, των μηχανουργείων αλλά και των τεχνικών εταιριών με πολλά προϊόντα που θα καλύψουν τις ανάγκες σας.

Λοτσάρης ΑΕ

Βιομηχανικά Είδη
  • aelots@gmail.com
  • 2610-310650
  • Λεωφ. Γλαύκου 107, Πάτρα

Στόχος

Πολλές μεγάλες επιχειρήσεις μας εμπιστεύονται για την ποιότητα των προϊόντων μας, την τεχνογνωσία μας, για τις γνώσεις μας καθώς και τις πολύ καλές τιμές μας. Με νέες γνώσεις και νέες ιδέες βάζουμε ένα νέο στοίχημα, την επέκταση της επιχείρησης και σε άλλους τομείς με απώτερο στόχο την δική σας εξυπηρέτηση.

Συνεργασίες

Μεγάλες βιομηχανίες με τις οποίες συνεργαζόμαστε είναι οι Friesland, Titan, El Pack, Πατραϊκή Χαρτοποιία, Χιών, Δερβίσης, Α.Βι.Γαλ κ.α. Από τον χώρο των μεγάλων τεχνικών εταιριών με έργα σε όλη την Ελλάδα όπως η ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε., J&P ΑΒΑΞ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΑΤΟΜΕΙΑ Α.Ε και άλλες πολλές.

Ποιότητα

Όλα σχεδόν τα προϊόντα της εταιρίας μας είναι τα καλύτερα από την Ευρωπαϊκή κυρίως αλλά και από την Αμερικανική αγορά και έχουν εξακριβωμένη ποιότητα με πιστοποιητικά ISO. Μεγάλοι οίκοι όπως οι FAG, SKF, Optibelt, TIMKEN, PERMATEX, MANN, FLEETGUARD, 3M καθώς επίσης η AKRON, η KACO, η ABRO και άλλες πολλές, εμπιστεύονται την επιχείρησή μας.

Ιστορία

Η ΛΟΤΣΑΡΗΣ Α.Ε. είναι μια εταιρία με έμπειρα στελέχη, με ανθρώπους που ασχολούνται με τη διεθνή αγορά και παρακολουθούν από κοντά τις εξελίξεις της τεχνολογίας. Για αυτό το λόγο μπορείς να εμπιστευθείς την Λοτσάρης ΑΕ καθώς και το ηλεκτρονικό κατάστημα mechparts.gr όσον αφορά την αγορά μηχανολογικού εξοπλισμού σε πολύ καλές τιμές τον οποίο μπορείς πλέον να παραλάβεις άμεσα και στον χώρο σου
X