ΛΟΤΣΑΡΗΣ ΑΕ - Εμπόριο Βιομηχανικών Ειδών & Μηχανολογικού ΕξοπλισμούΛΟΤΣΑΡΗΣ ΑΕ - Εμπόριο Βιομηχανικών Ειδών & Μηχανολογικού ΕξοπλισμούΛΟΤΣΑΡΗΣ ΑΕ - Εμπόριο Βιομηχανικών Ειδών & Μηχανολογικού Εξοπλισμού
+30 2610-310650
Λεωφ. Γλαύκου 107

Ιστορία

Ιστορία

Μάθε την ιστορία μας για να μας εμπιστευτείς

Τον Ιούλιο του 1971 τα αδέλφια Διονύσιος, Ζαφείριος και Ανδρέας Λοτσάρης αποφάσισαν την ίδρυση της ομόρρυθμης εταιρίας ΑΦΟΙ Κ. ΛΟΤΣΑΡΗ ΟΕ. με έδρα την Πάτρα.

Το κατάστημα της εταιρείας στεγάστηκε στην οδό Αγ. Ανδρέου 23, στο κέντρο της πόλης. Η νεοϊδρυθείσα εταιρεία ήταν μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση με αντικείμενο εργασιών την μεταπώληση κυρίως ανταλλακτικών αυτοκινήτων, γεωργικών μηχανημάτων και οποιουδήποτε άλλου μηχανήματος συμβατού με την σύγχρονη τότε τεχνολογία καθώς και μερικά βιομηχανικά και υδραυλικά είδη με αρκετά μικρό αριθμό πελατών αλλά και προμηθευτών.

Τα αδέλφια Λοτσάρη, νέοι, δραστήριοι με έντονη επιχειρηματική δραστηριότητα, σκέφτηκαν από πολύ νωρίς την επέκταση της εταιρείας και σε άλλους τομείς με απώτερο στόχο την εδραίωση της εταιρείας ως μία από τις μεγαλύτερες στην Πάτρα στον τομέα της.

Το 2006, 35 χρόνια μετά, η ΑΦΟΙ Κ. ΛΟΤΣΑΡΗ ΟΕ. επεκτάθηκε αρκετά και δημιούργησε την εταιρεία ΛΟΤΣΑΡΗΣ Α.Ε. η οποία είναι ίσως η μεγαλύτερη επιχείρηση βιομηχανικών ειδών και μηχανολογικού εξοπλισμού όχι μόνο στην Πάτρα αλλά σε ολόκληρη την Δυτική Ελλάδα. Η εταιρεία στεγάζεται σε τριώροφο κατάστημα στην Λεωφόρο Γλαύκου 107, συνολικού εμβαδού 900m2. Με πάνω από 10.000 διαφορετικά είδη και πάνω από 50.000 κωδικούς προϊόντων, με μόνιμες συνεργασίες προμηθευτών και εταιριών – brands στη Ελλάδα και στο εξωτερικό, η εταιρεία μας εξυπηρετεί έναν τεράστιο αριθμό πελατών σε ολόκληρη την Δυτική Ελλάδα.

Επιπλέον , αξίζει να αναφερθεί οτι διαχειρίζεται την ηλεκτρονική διαδυκτιακή πλατφόρμα πωλήσεων και προώθησης εξειδικευμένων
ανταλλακτικών και βιομηχανικών ειδών mechparts.gr . 

Η ΛΟΤΣΑΡΗΣ Α.Ε. είναι μια εταιρία με έμπειρα στελέχη με ανθρώπους που ασχολούνται με τη διεθνή αγορά και παρακολουθούν από κοντά τις εξελίξεις της τεχνολογίας. Η νέα γενιά της εταιρίας μας εγγυάται την συνέχιση αυτής της προσπάθειας. Με νέες γνώσεις και νέες ιδέες βάζουμε ένα νέο στοίχημα.

Την επέκταση της επιχείρησης και σε άλλους τομείς με απώτερο στόχο την δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση.

 
lotsarisae λοτσάρης αε εμπόριο βιομηχανικών ειδών
lotsarisae λοτσάρης αε εμπόριο βιομηχανικών ειδών
lotsarisae λοτσάρης αε εμπόριο βιομηχανικών ειδών
lotsarisae λοτσάρης αε εμπόριο βιομηχανικών ειδών
Θες να μάθεις περισσότερα; Δες τον κατάλογό μας..
Ξεχωρίζουμε

Ειδικές κατασκευές μόνο στο Λοτσάρης ΑΕ

Οι δραστηριότητές της εταιρίας μας καλύπτουν ένα μεγάλο μέρος της τοπικής βιομηχανίας, των μηχανουργείων αλλά και των τεχνικών εταιριών.

Σωλήνες πίεσης με ρακορ

Κατασκευάζουμε ή επισκευάζουμε σωλήνες υψηλής πίεσης, ελαστικούς, σιδηροσωλήνες ή χαλκοσωλήνες για πολλούς τομείς.

Ντίζες και συρματόσχοινα

Είμαστε πρωτοπόροι στην κατασκευή ντιζών στην Δυτική Ελλάδα. Καλύπτουμε κάθε ανάγκη, κάθε απαίτηση, για κάθε κατασκευή.
Κριτικές

Δείτε τις κριτικές πελατών και θα μας εμπιστευτείς..

Οι καλές κριτικές των πελατών μας είναι η απόδειξη της καθημερινής δουλειάς μας που στόχο έχει την εξυπηρέτηση και την ικανοποίηση σας απο την αγορά των προϊόντων μας. Έλα στην Λοτσάρης ΑΕ για μας γνωρίσεις.

X